Parisuhdeillat

Keväällä 2022 järjesettiin ensimmäinen osa parisuhdeluennoista teemalla ”Kommunikointi”. illassa oli kahvitarjoilu ja lastenhoito järjestetty. Mukaan kotiinkin sai harjoitteita niin halutessaan.

Lokakuussa 27.10.2022 järjestetään toinen osa ” Tunteet”. Vaikka et olisikaan ollut ensimmäisessä, tule rohkeasti mukaan yksin tai yhdessä! Seuraa ilmoittelua!

Lasten päiväleiri

Toukokuussa toteutettiin lasten (6-12-vuotiaiden) päiväleiri koulutuskeskus Manos Abiertasilla, Mijasissa. Mukana oli 16 lasta ja riemua riitti koko päiväksi. Teemana oli Supersankarit. Leirillä tutustutiin omiin vahvuuksiin ja superkykyihin, sekä erityisesti suureen Supersankariin Jeesukseen! Leiriläiset ja huoltajat toivoivat lisää tällaisia päiväleirejä.

Tulossa onkin la 12.11.2022 sekä la 3.12.2022 leiripäivät! Seuraa ilmoittelua!

Nuorisoaktio Fugeen

Toukokuussa 2022 saimme vastaanottaa Suomesta seitsemän henkilön aktioporukan. Tulisielukoulun aktiotiimin kanssa oli helmikuusta saakka suunniteltu rukoillen toimintoja toukokuun ajaksi Aurinkorannikon suomalaisille lapsille, nuorille sekä perheille. Aktio osallistui myös evankelioimiskampanjaan, Camino-työhön johdolla. Aktiotiimi on käynyt koulutuksen evankeliointiin ja palvelemiseen Tulisielukoulussa Järvenpäässä ja tämä oli heidän opiskeluun liittyvä lähetysharjoittelunsa.

Aurinkorannikon lasten ja nuorten tuki ry

Helmikuussa 2022 perustettiin virallinen yhdistys Aurinkorannikon lasten ja nuorten sekä perheiden kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseksi sekä syrjäytymisen ennaltaehkäisemiseksi. Yhdistyksen avulla voidaan lapsi-ja nuorisotyötä, tukihenkilö- ja tukiperhetyötä ja sekä perhetyötä kehittää ja laajentaa sekä saada toiminnoille jatkuvuutta ja pysyvyyttä Aurinkorannikolla. Yhdistyksen arkikielen nimi on Costan Varttuvat, jolla on omat nettisivut www.costanvarttuvat.fi sekä facebook-sivusto. Sieltä löydät lisätietoa. Tule mukaan tukemaan lasten hyvinvointia ja liity kannatusjäseneksi 25 euroa /vuosi.

Pääsiäisjumalanpalvelus

Pääsiäissunnuntaina 17.4. klo 13 Turistikirkolla oli musiikillinen jumalanpalvelus, jossa Vohvelikirkon lapset esittävät kuvaelman ”Hauta on tyhjä” sekä lauluja yhdessä seurakuntakuoron kanssa.. Tilaisuuden jälkeen oli kirkkokahvit. Riemuitsimme pääsiäisen elämää muuttavasta viestistä!

Turistikirkko juhlisti joulua

Turistikirkko järjesti tunnelmallisen jouluaattona pienen tilaisuuden ja jouluaterian los Pacosin Majakalla 24.12. klo 15.00. Mukaan mahtui vain 50 ensiksi ilmoittautunutta.

Vuoden 2022 joulukuulle on suunnitteilla sama perinteinen joulujuhla ruokailuineen sekä Rene Laulajaisen joulukonsertti.

Lapsi-, nuoriso- ja perhetyö jatkuu 2021–>

Turistikirkon uusina lapsi-ja nuorisotyöntekijöinä aloittivat syyskuussa 2021 Hanna ja Ari Koski-Vähälä. Toivotamme heidät lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme. He muuttivat kahdestaan Fuengirolaan, heidän jo aikuisten lastensa ja lapsenlapsen jäädessä koti-Suomeen. Arilla ja Hannalla on vuosien kokemusta lapsi-ja nuorisotyöstä, mutta he kertovat tärkeintä olevan rakkaus ja into yhdistyneinä rajoihin ja turvallisuuteen.

Retkiä kaudelle 2022-2023

Turistikirkon retket

Iloitsemme jälleen mahdollisuudesta lähteä tutustumaan uusiin paikkoihin ja nauttia yhteisestä ajasta yhdessä seurakuntaperheenä. Seuraa Majakan ilmoitustaulua retkikohteista sekä retkille ilmoittautumisesta. Retket toteutetaan päiväretkinä ja lähtö tapahtuu yleensä aamuyhdeksän maissa.

Tukihenkilö – ja tukiperhetoiminta

Olemme yhdessä Aurinkorannikon suomalaisen seurakunnan sekä Fuengirolan etsivän nuorisotyön ja Taidepajan kanssa mahdollistamassa tukiperhe- ja tukiystävätoimintaa Aurinkorannikolla.

Sinä, joka kaipaat arkeesi pientä hengähdystaukoa tai toista aikuista, ota yhteys.

Ja sinä jolla on arjessa pari tuntia aikaa (taikka päivä tai muutama) olla tukihenkilönä tai tukiperheenä lapselle tai nuorelle taikka perheelle, ilmoita itsesi ja mahdollisuutesi, niin yhdistämme sinut ja sinua kaipaavan !

Pidetään huolta toisistamme – suomalaisyhteisönä!

Monellakaan ei ole isovanhempia, tätejä, setiä, serkkuja täällä, joten on ihana, jos näin voimme olla toistemme tukena arjessa ja antaa lapsille tavallista, välittävää aikaa sekä vanhemmille pienen hengähdystauon arjessa.

Yhteyshenkilöt:

Sanna Hänninen +358 50 593 1439