Lasten päiväleiri

Suunnitelmissa on toteuttaa lasten (7-12-vuotiaiden) päiväleiri toukokuussa 2022 Manos Abiertasilla. Ole kuulolla ja seuraa ilmoittelua!

Nuorisoaktio Fugeen

Toukokuussa 2022 saamme vastaanottaa Suomesta seitsemän henkilön aktioporukan. Aktiotiimin kanssa on helmikuusta saakka suunniteltu rukoillen toimintoja toukokuun ajaksi Aurinkorannikon suomalaisille lapsille, nuorille sekä perheille. Aktio osallistuu myös evankelioimiskampanjaan, Camino-työhön Sami Vottosen johdolla. Aktiotiimi on käynyt koulutuksen evankeliointiin ja palvelemiseen Tulisielukoulussa Järvenpäässä ja tämä on heidän opiskeluun liittyvä lähetysharjoittelunsa.

Aurinkorannikon lapset ja nuoret tuki ry

Helmikuussa 2022 perustettiin virallinen yhdistys Aurinkorannikon lasten ja nuorten sekä perheiden kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseksi sekä syrjäytymisen ennaltaehkäisemiseksi. Yhdistyksen avulla voidaan lapsi-ja nuorisotyötä, tukihenkilö- ja tukiperhetyötä ja sekä perhetyötä kehittää ja laajentaa sekä saada toiminnoille jatkuvuutta ja pysyvyyttä Aurinkorannikolla. Yhdistyksen arkikielen nimi on Costan Varttuvat, jolla on omat nettisivut www.costanvarttuvat.fi sekä facebook-sivusto. Sieltä löydät lisätietoa. Tule mukaan tukemaan lasten hyvinvointia ja liity kannatusjäseneksi 25 euroa /vuosi.

Pääsiäisjumalanpalvelus

Pääsiäissunnuntaina 17.4. klo 13 Turistikirkolla on musiikillinen jumalanpalvelus, jossa Vohvelikirkon lapset esittävät kuvaelman ”Hauta on tyhjä” sekä Majakan kerhojen varhaisnuoret ja nuoret laulavat lauluja yhdessä seurakuntakuoron kanssa. Tilaisuuden juontaa Leena Salmen ja pääsiäissanoman tuo esille Pertti Salmen. Tilaisuuden jälkeen on kahvitus. Tervetuloa kaikki tutut ja uudet riemuitsemaan pääsiäisen elämää muuttavasta viestistä!

Turistikirkko juhlistaa joulua

Turistikirkko järjestää jouluaattona pienen tilaisuuden ja jouluaterian los Pacosin Majakalla 24.12. klo 15.00. Ilmoittaudu Majakalla etukäteen aterialle. Mukaan mahtuu vain 50 ensiksi ilmoittautunutta.

Vuoden 2022 jouluun on suunnitteilla Rene Laulajaisen joulukonsertti.

Lapsi-, nuoriso- ja perhetyö jatkuu 2021–>

Turistikirkon uusina lapsi-ja nuorisotyöntekijöinä aloittivat syyskuussa Hanna ja Ari Koski-Vähälä. Toivotamme heidät lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme. He muuttivat kahdestaan Fuengirolaan, heidän jo aikuisten lastensa ja lapsenlapsen jäädessä koti-Suomeen. Arilla ja Hannalla on vuosien kokemusta lapsi-ja nuorisotyöstä, mutta he kertovat tärkeintä olevan rakkaus ja into yhdistyneinä rajoihin ja turvallisuuteen.

Retkiä kaudelle 2021-2022

Turistikirkon retket

Iloitsemme jälleen mahdollisuudesta lähteä tutustumaan uusiin paikkoihin ja nauttia yhteisestä ajasta yhdessä seurakuntaperheenä. Seuraa Majakan ilmoitustaulua retkikohteista sekä retkille ilmoittautumisesta. Retket toteutetaan päiväretkinä ja lähtö tapahtuu yleensä aamuyhdeksän maissa.

Tukihenkilö – ja tukiperhetoiminta

Olemme yhdessä Aurinkorannikon suomalaisen seurakunnan sekä Fuengirolan etsivän nuorisotyön ja Taidepajan kanssa mahdollistamassa tukiperhe- ja tukiystävätoimintaa Aurinkorannikolla.

Sinä, joka kaipaat arkeesi pientä hengähdystaukoa tai toista aikuista, ota yhteys.

Ja sinä jolla on arjessa pari tuntia aikaa (taikka päivä tai muutama) olla tukihenkilönä tai tukiperheenä lapselle tai nuorelle taikka perheelle, ilmoita itsesi ja mahdollisuutesi, niin yhdistämme sinut ja sinua kaipaavan !

Pidetään huolta toisistamme – suomalaisyhteisönä!

Monellakaan ei ole isovanhempia, tätejä, setiä, serkkuja täällä, joten on ihana, jos näin voimme olla toistemme tukena arjessa ja antaa lapsille tavallista, välittävää aikaa sekä vanhemmille pienen hengähdystauon arjessa.

Yhteyshenkilöt:

Sanna Hänninen +358 50 593 1439