Itsenäisyyspäivän juhla ja ateria

Turistikirkko juhlistaa Suomen itsenäisyyspäivää

Turistikirkko järjestää Suomen itsenäisyyden kunniaksi juhlan ja aterian los Pacosin Majakalla maanantaina 6.12. klo 15.00. Ilmoittaudu Majakalla viim. 3.12. Mukaan aterialle mahtuu vain 50 ensiksi ilmoittautunutta. Karjalainen pitopöytä 15 e hlö.

Lapsi-, nuoriso- ja perhetyö jatkuu 2021–>

Turistikirkon uusina lapsi-ja nuorisotyöntekijöinä aloittivat syyskuussa Hanna ja Ari Koski-Vähälä. Toivotamme heidät lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme. He muuttivat kahdestaan Fuengirolaan, heidän jo aikuisten lastensa ja lapsenlapsen jäädessä koti-Suomeen. Arilla ja Hannalla on vuosien kokemusta lapsi-ja nuorisotyöstä, mutta he kertovat tärkeintä olevan rakkaus ja into yhdistyneinä rajoihin ja turvallisuuteen.

Retkiä kaudelle 2021-2022

Iloitsemme jälleen mahdollisuudesta lähteä tutustumaan uusiin paikkoihin ja nauttia yhteisestä ajasta yhdessä seurakuntaperheenä. Seuraa Majakan ilmoitustaulua retkille ilmoittautumisesta. Retket toteutetaan päiväretkinä ja lähtö tapahtuu yleensä aamuyhdeksän maissa.

Tukiperhe & Tukiystävätoiminta

Olemme yhdessä Aurinkorannikon suomalaisen seurakunnan sekä Fuengirolan etsivän nuorisotyön ja Taidepajan kanssa mahdollistamassa tukiperhe- ja tukiystävätoimintaa Aurinkorannikolla.

Sinä, joka kaipaat arkeesi pientä hengähdystaukoa tai toista aikuista, ota yhteys.

Ja sinä jolla on arjessa pari tuntia aikaa (taikka päivä tai muutama) olla tukihenkilönä tai tukiperheenä lapselle tai nuorelle taikka perheelle, ilmoita itsesi ja mahdollisuutesi, niin yhdistämme sinut ja sinua kaipaavan !

Pidetään huolta toisistamme – suomalaisyhteisönä!

Monellakaan ei ole isovanhempia, tätejä, setiä, serkkuja täällä, joten on ihana, jos näin voimme olla toistemme tukena arjessa ja antaa lapsille tavallista, välittävää aikaa sekä vanhemmille pienen hengähdystauon arjessa.

Yhteyshenkilöt:

Sanna Hänninen +358 50 593 1439