Fuengirola, Espanja
info@turistikirkko.fi

Ystäväperhe- ja tukiperhetyö

Toivoisitko ystäväperhettä, tukihenkilöä tai varamummoa/
vaaria arkeesi?

Soita  tai laita rohkeasti viestiä,  kerro tarpeistasi ja toiveistasi. Katsomme yhdessä, miten voisimme olla avuksi arjessa.

YSTÄVÄPERHE-ja TUKIHENKILÖ-toiminta
tuo arkeesi hengähdystaukoja ja lapsillesi turvallisen lisäaikuisen arkeen.

info@costanvarttuvat.fi

Ystävä- ja tukiperhetoiminta

Voisitko toimia tukihenkilönä,  tukiperheenä,  varamummona tai –pappana?

Kaipaatko merkityksellistä tekemistä??

Moni vanhempi kaipaa Aurinkorannikkolla parin tunnin hengähdystaukoa arjesta tai tukea arjen pyöritykseen lasten kanssa.  Omat sukulaiset ja ystävät ovat kaukana ja Espanjan arki voi olla uutta.

Haluamme vahvistaa yhteisöllisyyttä ja olla toistemme tukena arjessa.

Tukihenkilöinä voit auttaa juuri näissä tarpeissa. Tukihenkilöinä voivat toimia niin perheet, pariskunnat kuin sinkutkin, aina opiskelijasta eläkeläiseen.

Tukihenkilönä toimiminen on matalan kynnyksen yhdessä elämistä. SInulta ei siis vaadita mitään erityisosaamista tai ammatillisuutta. Riittää, että rakastat lähimmäistä!

Koordinoimassa tukihenkilötoimintaa ovat Costan  Varttuvat – yhdistys sekä Aurinkorannikon Turistikirkko ja Suomalainen seurakunta tukiperhetiimin kautta.

Pidetään toisistamme huolta täällä pienessä Suomi-yhteisössä Aurinkorannikolla.