Fuengirola, Espanja
info@turistikirkko.fi

Pacosin Majakka

Pacosin Majakka kutsuu sinut tutustumaan Turistikirkon varsinaiseen kotipaikkaan.

Älä ihmettele, jos törmäät tungokseen. Suomalaisia saapuu Aurinkorannikolle vuosi vuodelta enemmän, eikä paikkamme ole suuren suuri. Mutta toinen syy väentungokseen on se, että Majakan ilmapiiristä ja sen toiminnasta myös pidetään yhä enemmän.

Jo oven avaus saattaa tuoda vastaasi kotiruoan tai kahvin houkuttelevan tuoksun taikka lasten iloiset äänet. Toimintaa on kaikille ikäryhmille ja sukupolville.

Tervetuloa keidashetkiin!

Alakerrassa on pienoiskirkkomme. Arkisin nautimme siellä erilaisissa ryhmissä hengellistä ruokaamme. Rukoilemme ja opiskelemme Raamattua. Myös espanjankielinen ElFaro-seurakunta kokoontuu tiloissa.

Meidän mielestämme usko Jeesukseen on ihmisen iloisin asia. Tule Majakalle näkemään se omin silmin ja kuulemaan omin korvin.

Kaikki tilaisuutemme ovat kaikille avoimia!