Fuengirola, Espanja
info@turistikirkko.fi

Operaatio Joulun Lapsi

Olemme mukana osana Espanjan Operación Niño de Navidad keräystä.

Auta kanssamme

Kenkälaatikosta tehty joululahja ei ole vain lahjallaatikko. Se on paljon enemmän. Se tuoksuu rakkaudelta.

Kenkälaatikkolahjan ihmeellinen matka alkaa sinusta. Operaatio Joulun Lapsen tehtävänä on osoittaa Jumalan rakkautta konkreettisella tavalla köyhyydessä eläville lapsille ympäri maailmaa.

Operaatio Joulun Lapsi on kansainvälinen, Samaritan’s Pursen (USA) johtama projekti tavoittaa maailman köyhät lapset. Projektin tarkoitus on tavoittaa vähävaraisten-, sekä sodista ja luonnonkatastrofeista kärsivien maiden lapset paikallisten seurakuntien kautta kenkälaatikkolahjoilla ja evankeliumilla Jeesuksesta Kristuksesta. Turistikirkolta paketit lähtevät Saharaan.

Sitä lasten iloa on vaikea kuvailla sanoin. Olemme saaneet olla mukana jo monena vuonna. Tulethan sinäkin mukaan nyt?

Yksi työn ydinarvoista on se, että lahjoja tai projektia ei koskaan saa käyttää manipulatiivisessa tarkoituksessa. Poikien ja tyttöjen ei tarvitse tehdä tai sanoa mitään saadakseen lahjan.

Työskentelemme jokaisessa maassa yhdessä paikallisten vapaaehtoisten kanssa, jotka ymmärtävät oman kontekstinsa ja kunnioittavat ihmisiä, joita palvelevat.

Etsimme mahdollisuuksia jakaa evankeliumia kaikkialla mihin menemme ja joskus se on hyvinkin haastavaa. Joillain alueilla hengellisen kirjallisuuden jakaminen ei ole sallittua, mutta sielläkin olemme kiitollisia mahdollisuudesta siunata lapsia lahjoilla, joita lahjoittajat ovat rakkaudella valmistaneet.

Osallistutaan yhdessä

Voit noutaa Majakalta kenkälaatikon tai voit myös käyttää
standardikokoista kenkälaatikkoa kooltaan 38 x 18 x 11.

Myös jokainen Kids’ Action -kerholainen tai perhe sekä nuorteniltojen nuori perheineen saa meiltä kenkälaatikon ja mahdollisuuden osallistua. Palautattehan tyhjän laatikon takaisin, jos ette tällä kertaa osallistu. Operaatioon voi osallistua myös  tuomalla esim. lelun tai muita lahjoja lapselle los Pacosin Majakan kuistilla olevaan lahjoituslaatikkoon. Kokoamme kenkälaatikot niistä lahjoituksista puolestasi. On myös mahdollisuus osallistua lahjoittamalla rahaa. Majakalla on QR-koodilla varustettuja yksilöityjä lahjoituslipukkeita, jonka avulla auttaminen  tapahtuu oikein.

1. Kenkälaatikko

Tee kenkälaatikkolahja tytölle tai pojalle.

Valitse ikäryhmä:

2-4,

5-9 tai

10-14.

2. Suositeltavaa pakattavaa

• Kiva lelu, kuten nukke tai jalkapallo ja pumppu, pehmolelu
• Sukat, alusvaatteita, muuta vaatetta
• Piirustusvihko tai väritysvihko
• Lyijy- ja värikynät, teroitin, pyyhekumi ja penaali
• Hammasharja (pidettävä ostopakkauksessa), palasaippua ja kampa tai hiusharja

Kaiken tavaran tulee olla uutta ja ehjää. Älä laita teippiä valmiin lahjan ympärille, vaan käytä kuminauhaa tai lahjanarua. (Ei sotaleluja, ei syötävää, ei nesteitä)

3. Rukoile

Tärkeimpänä – rukoile lapsen puolesta, joka vastaanottaa lahjasi.

Voit lisätä pakettiin myös henkilökohtaisen viestin tai kuvan. Ehkäpä saat viestin joskus takaisin, jos jätät yhteystietosi.

Voimme myös lasten ja nuorten kanssa tehdä piirustuksia ja kirjeitä (englannin kielellä).

4. Lahjoita

Suositeltava lahjoitus yhtä kenkälaatikkolahjaa kohden on 7 euroa (lahjoituskuoren saa laatikon mukana). Summalla katetaan mm. kenkälaatikoiden kuljetuskulut, sekä lasten osallistuminen Suuri Seikkailu -opetuslapseuskouluun.

Lahjoittaa voi myös Turistikirkon tilille viestillä Joulun Lapsi.

Iglesia Evangelica Finlandesa Asambleas
ES46 3058 0860 7027 2041 3153

5. Palauta

Kenkälaatikkolahjojen palautusaika  Majakalle  on

29.11.-1.12.

Ilmoitamme  viikko-ohjelmassa milloin Majakka on auki

KIITOS RAKKAUDEN LAHJASTASI. 448 PAKETTIA LÄHTI MALAGASTA AFRIKKAAN VIIME JOULUKSI.

Kysy lisää

Lisätietoja:  Ari ja Hanna Koski-Vähälä, +358 400 600186

Lahjoittaa voi myös Turistikirkon tilille viestillä Joulun Lapsi. Lahjoituksellasi 25 e teemme yhden kenkälaatikkolahjan puolestasi.

Iglesia Evangelica
Finlandesa Asambleas