Jumalanpalvelus sunnuntaisin klo 13.00

Skandinaavisella Turistikirkolla
Paseo Maritimo 77, 29640 Fuengirola, Espanja

Kirkko sijaitsee paraatipaikalla Fuengirolan rantakadun varrella. Sisään voit astella vaikka suoraan rantatuolista. Hyvin ilmastoidun kirkon istuimet takaavat huonoselkäisillekin miellyttävän kirkkohetken.

Täällä kokoonnutaan kiittämään Jumalaa ja oppimaan Hänen rakkaudestaan lisää monilla kielillä. Suomenkielisten vuoro on sunnuntaisin kello 13, mutta tule ajoissa. Tilaisuuksien suosio merkitsee näet yleensä täpötäyttä kirkkoa.

Syyskauden 2021 tilaisuudet eivät ole vielä alkaneet. Seuraa ajankohtai-osiota!

Raamatunopetusta tiistaisin klo 18.00.

Pacosin Majakalla tai Rantakirkolla (seuraa Ajankohtaista -osiota milloin ja missä alkaa).

Innostavaa ja rakentavaa opetusta Raamatun äärellä. Vaihtuvia opettajia.

Lupa kysyä ja etsiä, vahvistua ja uudistua!

Konsertteja ja tapahtumia

Toimintakauden aikana (syys-toukokuu) järjestämme myös ihania konsertteja ja erityistapahtumia. Niissä saat tuulahduksen taivaasta sekä terveisiä Suomesta eri kirkkokunnista.

Yhteisilta lauantaisin klo 19.00

Yhteisilta Wake up lauantaisin Majakalla on tarkoitettu kaiken ikäisille. Ylistystä, rukousta, todistuksia, yhdessäoloa. Juuri sinä olet näihin iltoihin lämpimästi tervetullut. Tuo ystäväsikin.

Lauluhetket

-Tiistaisin Feria-alueella klo 11.30
-Torstaisin klo 19.00 Nuriasolilla.
-Perjantaisin klo 17.00 Pacosin Majakalla
Lauluhetket eivät ole vielä alkaneet. Tarkkaile Ajankohtaista-osiota, milloin aloitamme syyskauden 2021.

Avoimet ovet ruokailut Majakalla

Tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 11.30-14.00
Pacosin Majakalla.

Huom. Ruokailut eivät ole vielä alkaneet. Tarkkaile ajankohtaiset-osiosta ilmoitusta syksyn 2021 osalta.

Radio-ohjelmat maanantaisin klo 18.00 ja uusinta sunnuntaisin klo 10.00. Alkavat syksyllä. Seuraa ajankohtaista osiota.

Lapset ja nuoret

Perheillat

Perheillat alkavat pian! Seuraa ajankohtais-osiota syksyn 2021 osalta.

Pienten lasten perheille yhdessä oloa, jutustelua, tutustumista lasten temmeltäessä. Kokoontuminen puistossa piknikille (omat viltit ja juomat mukaan, tarjolla pientä purtavaa) tai Pacosin Majakalla.

Kids Action Klubi

6-10-vuotiaille maanantaisin
klo 18.00 – 19.30
Pacosin Majakalla!
Yhdessäoloa, toimintaa, leikkejä, Raamattuhetki, mehua ja keksejä. Ilmainen.

Kerhokausi alkaa ma 20.9.2021.

Youth Action varhaisnuorten illat

YOUTH ACTION
varhaisnuorten illat (alakouluikäiset)
joka perjantai klo 18-20

Kokoontuminen
Pacosin Majakalla!
Mukavaa yhdessäoloa, toimintaa, tutustumista Raamatun Jumalaan, pientä iltapalaa. Ilmainen.

Starttaa 17.9.2021

Youth meeting -nuortenillat

YOUTH MEETING
nuortenillat (yläkouluikäiset ja sitä vanhemmat)