Fuengirola, Espanja
info@turistikirkko.fi

Lapset ja nuoret

Perhekerho

Perhekerho keskiviikoisin klo 17-18.30

Pienten lasten perheille yhdessä oloa, jutustelua, tutustumista, kaffittelua lasten temmeltäessä ja leikkiessä. Kokoontuminen Los PACOSIN MAJAKALLA  ja ilmojen lämmettyä  LA CANTERAN kilpikonnapuistossa  (sinne omat viltit ja juomat mukaan)

Vohvelikirkko

Lasten  pyhäkoulu rantakadun Turistikirkolla joka sunnuntai klo 13-14.30

Alle 4-vuotiaat huoltajan seurassa Leikkiä, laulua, askartelua, mehutauko ja raamattuhetki.

Kid´s Action Club – lasten kerho

Joka maanantai klo 17-18.30  5-12-vuotiaille Pacosin Majakalla.

Ja joka kuukauden ensimmäinen maanantai Kids Action Night eli pidennetty kerho iltapalan kera klo 17-20. Mukavaa yhdessäoloa, pelejä, skaboja,  toimintaa, askartelua, tutustumista Raamatun Jumalaan, mehuhetki.  Ilmainen. Järjestämme myös lasten leirejä syksyllä ja keväällä!

Bible Beach- nuorten raamattukurssi

Sunnuntaisin tutustutaan Raamatun punaiseen lankaan ja kunkin oman elämän tarinaan. Tarkoituksena on kokoontua rennosti rannalle/altaalle piknikille juttelemaan Jumalasta ja Hänen rakkaudestaan ja suunnitelmistaan. Elämä voi tuntua välillä sattumanvaraiselta kaaokselta. Jumalalla on kuitenkin oma suunnitelma, jonka löydämme Raamatusta, ja jonka löytäminen ohjaa elämässä turvallisesti ja toiveikkaasti eteen päin.

Youth meeting -nuorten omat oloillat

Joka perjantai klo 18-22 Pacosin Majakalla  +12-ikäisille

Mukavaa yhdessäoloa, toimintaa, tutustumista Raamatun Jumalaan, pientä iltapalaa. Ilmainen. Järjestämme myös nuorten leirejä ja retkipäiviä sekä harrastekerhoja vaihtuvin kuukausin * Skuuttaus & Skeittaus-illat * Frisbeegolf-kerho * Koripallo-illat * Jalkapallokerho * Lentopalloillat Lisätietoa Lapsi-ja nuorisotyöntekijöiltä Ari ja Hanna +358-400 600186