Fuengirola, Espanja
info@turistikirkko.fi

Lapset ja nuoret

Perhekerho keskiviikkoisin klo 17-18.30

Pienten lasten perheille yhdessä oloa, jutustelua, tutustumista, minipiknik lasten temmeltäessä ja leikkiessä. Kokoontuminen talvisaikaan Los PACOSIN MAJAKALLA  ja maalis-marraskuussa  LA CANTERAN kilpikonnapuistossa  (sinne omat viltit ja juomat mukaan)

Vohvelikirkko

Lasten  pyhäkoulu rantakadun Turistikirkolla joka sunnuntai klo 13-14.30

Alle 4-vuotiaat huoltajan seurassa Leikkiä, laulua, askartelua, mehutauko ja raamattuhetki.

Kid´s Action Club – lasten kerho

Joka maanantai klo 17-18.30  5-11-vuotiaille Pacosin Majakalla.

Ja joka kuukauden ensimmäinen maanantai Kids Action Night eli pidennetty kerho iltapalan kera klo 17-20. Mukavaa yhdessäoloa, pelejä, skaboja,  toimintaa, askartelua, tutustumista Raamatun Jumalaan, mehuhetki.  Ilmainen. Järjestämme myös lasten leirejä syksyllä ja keväällä! Yupi-Jippii-kuorokerho Joka torstai klo 17-18.15 yhdessä laulua, soololaulua, koreografioita, soittamista, leikkejä ja mehuhetki 3-13-vuotiaille los Pacosin Majakalla.

Bible Beach- nuorten raamattukurssi

Sunnuntaisin tutustutaan Raamatun punaiseen lankaan ja kunkin oman elämän tarinaan. Tarkoituksena on kokoontua rennosti rannalle/altaalle piknikille juttelemaan Jumalasta ja Hänen rakkaudestaan ja suunnitelmistaan.

Elämä voi tuntua välillä sattumanvaraiselta kaaokselta. Jumalalla on kuitenkin oma suunnitelma, jonka löydämme Raamatusta, ja jonka löytäminen ohjaa elämässä turvallisesti ja toiveikkaasti eteen päin.

Youth meeting -nuorten omat oloillat

Joka perjantai klo 18-22 Pacosin Majakalla  +12-ikäisille yläkouluikäisille

Mukavaa yhdessäoloa, toimintaa, tutustumista Raamatun Jumalaan, pientä iltapalaa. Ilmainen. Järjestämme myös nuorten leirejä ja retkipäiviä sekä harrastekerhoja vaihtuvin kuukausin * Skuuttaus & Skeittaus-illat * Frisbeegolf-kerho * Koripallo-illat * Jalkapallokerho * Lentopalloillat