Jumalanpalvelus sunnuntaisin klo 13.00

Skandinaavisella Turistikirkolla
Paseo Maritimo 77, 29640 Fuengirola, Espanja

Kirkko sijaitsee paraatipaikalla Fuengirolan rantakadun varrella. Sisään voit astella vaikka suoraan rantatuolista. Hyvin ilmastoidun kirkon istuimet takaavat huonoselkäisillekin miellyttävän kirkkohetken.

Täällä palvellaan Jumalaa ja kiitetään Hänen lahjoistaan monilla kielillä. Meidän suomalaisten vuoro on sunnuntaisin kello 13. Mutta tule ajoissa. Tilaisuuksien suosio merkitsee näet yleensä täpötäyttä kirkkoa.

Raamatunopetusta
tiistaisin klo 18.00

Pacosin Majakalla tai Rantakirkolla (seuraa Ajankohtaista osiota) innostavaa ja rakentavaa opetusta Raamatun äärellä -illassa. Eri puhujia. Katso ajankohtaista osiosta tarkemmat tiedot.

10.11 ja 17.11 klo 16.00!

Konsertteja ja erityistapahtumia

Toimintakauden aikana (syys-toukokuu) järjestämme lisäksi konsertteja ja erityistapahtumia. Niissä on tilaisuus kuulla tunnettuja puhujia ja muusikoita eri suomalaisista kirkkokunnista.

Avoimet ovet -ruokailu

Tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 11.30-14.00

Pacosin Majakalla. Tervetuloa!

RUOKALISTA

Radio-ohjelma

Tuula Ketolan juontama ”Oletko kuulolla” -haastatteluohjelma, jossa saat kuulla Jumalan työstä eri ihmisten elämässä.

Maanantaisin klo 18.00.
Uusinta sunnuntaisin klo 10.00.

Radio Finlandia 102.6MHz

KUUNTELE

Nuortenilta joka perjantai
klo 19 -22.00
Nuoret alkaen 11v tervetulleita.

Pacosin Majakalla.
Yhdessäoloa, pelailua, hartaus, iltapalaa. Ilmainen

HUOM! Covid 19 rajoitusten tähden aika muuttunut toistaiseksi: nuorten iltapäivä/kahvila avoinna nuorille klo 14.30 – 18.00. Tervetuloa!

Kids Action -kerho
6-10-vuotiaille maanantaisin
klo 18.00 – 19.15

Pacosin Majakalla.

Leikkejä, askartelua, pieni hartaus ja naposteltavaa.

Huom! Dovid 19 rajoitusten tähden aika muuttunut toistaiseksi: kerho klo 16.45-18.00!

Lauluhetki

-Tiistaisin Feria-alueella klo 11.30
-Torstaisin klo 19.00 Nuriasolilla.
-Perjantaisin klo 17.00 Pacosin Majakalla

Lauluhetket eivät ole vielä alkaneet. Tarkkaile Ajankohtaista-osiota milloin.