ALFA

Katso esittelyvideo!

Mikä on Nuoriso Alfa? Mikä on Alfa Online?

Mielestämme jokaisella tulisi olla mahdollisuus tutkia kristinuskoa, kysyä kysymyksiä ja jakaa omia näkemyksiään. Nuoriso Alfa on yhdeksän kerran sarja tapaamisia, joissa tutkitaan kristinuskon perusteita. Osallistujalla ei tarvitse olla kristillistä vakaumusta. Kaikki nuoret ovat tervetulleita. Kurssit ovat ilmaisia. Turistikirkko järjestää kaksi Nuoriso Alfaa keväällä 2021. Toinen on nettikurssi eli ”online” torstaisin klo 19.30 ja toinen Majakalla perjantaisin klo 19.00. Tule mukaan näistä toiseen. Juuri sinä olet tervetullut! Lue lisää alta.

NUORISO ALFA ONLINE NETTIKURSSI TORSTAISIN

Oletko 13-19-vuotias nuori? Ilmoittaudu lomakkeella. Lähetämme ohjeet ja linkin ja sinä olet mukana! Joka torstai keväällä 2021 alkaen to 4.3. .2021 klo 19.30. Älä missaa tätä mahtavaa mahdollisuutta tutustua uusiin ystäviin, jakaa näkemyksiäsi, kysyä kysymyksiä ja tutkia kristinuskoa! Kurssi on ilmainen.

Ilmoittaudu, niin lähetämme osallistumislinkin sähköpostiisi. Kurssikertoja on yhdeksän ja jokainen kurssi kestää noin tunnin.

ILMOITTAUDU ONLINE ELI NETTIALFAAN:

NUORISO ALFA MAJAKALLA PERJANTAISIN

Oletko Aurinkorannikolla asuva 11-18-vuotias nuori? Tule mukaan perjantaisin Majakalle (Calle Badajoz 4, Pacos) klo 19.00 – 21.00. Älä missaa tätä mahtavaa mahdollisuutta tutustua uusiin ystäviin, jakaa näkemyksiäsi, kysyä kysymyksiä ja tutkia kristinuskoa! Illat ovat ilmaisia.

Aloitamme perjantaina 26.2. klo 19.00.  Illat alkavat pienellä iltapalalla. Lämpimästi tervetuloa. Majakan Nuorteniltojen Alfaan voit tulla myös ilman ilmoittautumista.

ILMOITTAUDU NUORISO ALFAAN MAJAKALLA TAI LÄHETÄ KYSYMYS: